Wijn en lam, borst, asperges, chocolade – Readers Digest Magazine

[ad_1]

Ik stelde me al die dorstige lezers bij artsen en tandartsen voor toen ik in april mijn eerste column voor Readers Digest Magazine schreef. Ik hoopte dat als ze aan wijn zouden denken terwijl ze wachtten op een wortelkanaalbehandeling of een vaccin, ze een beetje afgeleid zouden worden door de gedachten aan een overheerlijke wijn voor lamsvlees of borst. Ik ben dol op de aanpak van dit tijdschrift: praktische, korte slokjes informatie die je nu kunt gebruiken. Ik denk dat het daarom meer dan 7 miljoen lezers heeft. Daar drinken ze op!

iknniskillin Reserve Riesling 2014
Niagara Peninsula, Ontario V.Q.A., Canada

Alamos Selección Malbec 2014
Uco Valley, Argentinië

Yarden Mount Herman Cabernet Sauvignon Merlot Cabernet Franc 2007
Galilee, Israël

Tenuta Di Trecciano Colli Senesi Chianti 2013
Toscane D.O.C.G., Italië

Opmerkingen

opmerkingen[ad_2]

Source link