Vragen en antwoorden met Madeline Puckette, Wine Folly

[ad_1]

‘Muzikant en grafisch ontwerper gegaan wijngeek’, richtte Madeline Puckette op Wine Folly in 2011 met als doel nieuwe drinkers te inspireren door kennis. Nu een go-to voor veel wijnliefhebbers, vertelt ze ons hoe ze inspiratie vindt voor haar inhoud en de geheimen van succesvol bloggen.

Wat inspireerde je oorspronkelijk om een ​​stap in de wijnwereld te zetten?

Vóór wijn studeerde ik kunst- en muziekcompositie in Los Angeles, CA. Zoals veel aspirant-kunstenaars na de kunstacademie, was ik constant bezig met het ontwikkelen van mijn vak terwijl ik probeerde de kost te verdienen. Pas toen ik tijdens de marktcrash van 2008 mijn baan als grafisch ontwerper verloor, besefte ik dat wijn een levensvatbare carrièrekeuze was.

Ik heb een baan met het wassen van glaswerk in een wijnbar. Hoe laag dit ook klinkt, het was geweldig. Ik heb zoveel geweldige en getalenteerde mensen ontmoet. Ik realiseerde me dat wijn een bedrijf was waar ik me aan kon wijden.

WSET x Wine Folly Sweepstakes in februari 2018

Wat heb je geleerd over consumenten in je vorige rollen als sommelier? Heeft het uw inhoud op Wine Folly beïnvloed?

De meeste wijndrinkers kennen stukjes en beetjes van wijn, maar missen het perspectief om het allemaal samen te binden. Door dit gebrek aan perspectief hebben we geen vertrouwen in ons smaakgevoel. Dus als er twee dingen zijn die ik consequent doe voor Wine Folly, dan is het om mensen te helpen vertrouwen te krijgen in hun eigen smaak en hun brede kennis van wijn.

Met zo’n uitgebreid onderwerp als wijn, hoe kies je wat je wilt bespreken op Wine Folly?

Ik stel constant mensen voor hun vragen over wijn! Bovendien, als iemand die veel over wijn heeft gelezen, probeer ik voortdurend de status quo in twijfel te trekken. Wijn is een voortdurend veranderend onderwerp en het zal niet evolueren als wij wijnstewards dit soort zelfreflectie niet doen.

Hoe vereenvoudigt u complexe onderwerpen zodat de consument deze gemakkelijk kan verwerken zonder concessies te doen aan de inhoud?

Ik kijk naar anderen die hetzelfde doen voor andere industrieën. Ik ben bijvoorbeeld dol op hoe Neil deGrasse Tyson astrofysica voor beginners vereenvoudigt. Tyson fungeert als gateway voor mensen die meer willen weten; hij maakt astrofysica cool! Mijn achtergrond in visuele communicatie helpt zeker.

Dus als er twee dingen zijn die ik consequent doe voor Wine Folly, dan is het om mensen te helpen vertrouwen te krijgen in hun eigen smaak en hun brede kennis van wijn.

Welk advies zou je geven aan iemand die zijn eigen wijnblog wil starten?

Nou, ik denk dat het afhangt van wat voor soort blog je wilt starten. Als je fotografeert voor een full-stack informatieve site zoals Wine Folly, wil je waarschijnlijk met een paar vrienden werken! Dat gezegd hebbende, er is een aantal fantastische technologie om individuele individuen te helpen bij het ontwikkelen en runnen van een blog met groot succes. Hier zijn de aanwijzingen die me hebben geholpen:

1. Plaats consistent (ongeveer 2 keer per week)

2. Maak verschillende thema’s totdat er iets blijft hangen en ontwikkel dat vervolgens tot een consistent iets.

3. Je krijgt luchtafweergeschut van mensen, vooral als je wordt opgemerkt. Laat dit uw kernovertuigingen en waarden niet doen twijfelen.

4. Maak een plan voor het genereren van inkomsten dat eerlijk is voor uw publiek.

5. Kwaliteit is altijd beter dan kwantiteit.

Volg Madeline @winefolly op Twitter & Instagramof bezoek www.winefolly.com[ad_2]

Source link