Vragen en antwoorden met Deborah Brenner, Women of the Vine & Spirits

[ad_1]

Een reis naar Napa inspireerde Deborah Brenner om de onvertelde verhalen van de vrouwen achter de wijnen uit de regio in haar boek te delen, Vrouwen van de wijnstok. Sindsdien heeft ze Women of the Vine & Spirits opgericht, met als doel vrouwen te ondersteunen en te verenigen in wat volgens haar een door mannen gedomineerde industrie is. Ze vertelt hoe ze de stap heeft gezet en welke rol onderwijs speelt bij het opvoeden van vrouwen.

Wat veroorzaakte na 20 jaar in de tech-industrie de overstap naar wijn en sterke drank, met name gericht op het ondersteunen van vrouwen?

Eerlijk gezegd was ik het zat en ontgoocheld. Het grootste deel van mijn carrière had ik doorgebracht in een traditioneel door mannen gedomineerde industrie waar vrouwen tegenspoed moesten bestrijden en genderstereotypen moesten overwinnen zonder veel begeleiding of ondersteuning.

Ik had succes en was de eerste vrouwelijke directeur bij mijn bedrijf, maar de voortdurende strijd eiste zijn tol van me en ik was wanhopig op zoek naar verandering. Dus na vele jaren van nadenken, nam ik eindelijk een enorme sprong in het diepe en stopte met mijn technische baan. Kort daarna ging ik op reis naar Napa, waar ik ontdekte hoe mannelijk de wijnindustrie domineerde.

Al die tijd genoot ik van al deze heerlijke wijnen zonder te weten dat vrouwen achter de labels zaten … Het waren moeders, dochters, zussen, echtgenotes, partners, vrijwilligers, mentoren en mavens wiens verantwoordelijkheden op het werk, thuis en in de gemeenschap ver buiten hun loongroep of functieomschrijving. Dit patroon was zo vertrouwd dat ik het niet kon negeren. Daarna ben ik begonnen met mijn onderzoek. Mijn dorst naar kennis was mijn drijfveer. Mijn verlangen om me te identificeren met deze vrouwen: hun worsteling met werk / privé-balans, angsten, teleurstellingen en triomfen.

Vanaf dat moment voelde ik me gedwongen om hun verhalen te vertellen en na enkele maanden van interviews en schrijven schreef ik mijn boek en werd gepubliceerd!

Onderwijs zorgt voor een gelijk speelveld, omdat kennis macht is.

Hoe heb je de kennis opgedaan die je nodig had om aan je nieuwe carrière te beginnen toen je besloot de overstap naar wijn te maken?

Bij mijn terugkeer naar NY na een bezoek aan Napa, begon mijn journalistieke achtergrond en dook ik in de wereld van wijn … en de vrouwen achter de flessen. Ik bracht mijn avonden door met het onderzoeken en lezen van alles wat ik kon. Dat is het moment waarop ik besloot het boek te schrijven, omdat er zoiets niet bestond. Ik heb zoveel geleerd van de vrouwen die ik interviewde; over rassen, wijnbouw, fermentatie, veroudering, bottelen, distributie, verkoop en meer.

Ik heb veel tijd besteed aan het lezen van functiebeschrijvingen in de wijnindustrie om te zien of mijn vaardigheden in marketing en bedrijfsontwikkeling van toepassing zouden kunnen zijn. Ik wist dat ik niet de kennis had en de ervaring nodig had, dus werkte ik samen met verschillende wijnmakers uit het boek, zoals Heidi Barrett, Signe Zoller en Marketta Fourmeaux. Ik heb de onderneming gefinancierd, zij hebben de wijn gemaakt, ik heb de ervaring opgedaan en ik heb de industrie van de grond af geleerd. Ik was verantwoordelijk voor de branding, marketing, distributie en verkoop.

Women of the Vine & Spirits is onlangs een strategische alliantie aangegaan met WSET. Waarom denk je dat onderwijs zo belangrijk is voor je leden?

Onderwijs is een pijler van Vrouwen van de Vine & Spirits om een ​​paar verschillende redenen.

Ten eerste weten we dat het een uitdaging is om een ​​vrouw in deze branche te zijn, veel van onze leden hebben met ons gedeeld dat ze van mening zijn dat ze veel harder moeten werken om hun plaats aan tafel te bewijzen. Onderwijs zorgt voor een gelijk speelveld, omdat kennis macht is.

Ten tweede, een vrouw met een diploma, kwalificatie of certificering straalt natuurlijk meer vertrouwen uit en vertrouwen hebben in jezelf en je capaciteiten geeft je een stem en de zelfverzekerdheid om naar binnen te gaan en te solliciteren, om een ​​salarisverhoging te vragen en voor jezelf op te komen. Onderwijs vergroot het vertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van onze leden, waardoor ze kunnen gedijen in een carrière en in hun leven.

Deborah Brenner, oprichter en CEO van Women of the Vine & Spirits

Women of the Vine & Spirits is snel gegroeid en is een groot succes geworden, maar is het altijd gewoon zeilen geweest? Hoe heb je de hoogte- en dieptepunten beheerd?

Nee, het was zeker niet gewoon zeilen. Als sociaal ondernemer kan ik me alleen maar voorstellen dat iedereen die zich in onbekende wateren begeeft dezelfde hoogte- en dieptepunten ervaart als ik. Ik worstelde met de beslissing om een ​​kwestie aan te pakken die niet eerder openbaar was besproken. Destijds was ik freelancen en op zoek naar werk. Ik had het financieel moeilijk en de verstandige beslissing zou zijn geweest om een ​​fulltime baan te nemen.

Ik voelde me echter zo gedwongen om mijn visie en passie die in 2005 begon niet op te geven. Ik wilde dat vrouwen de kans kregen om te gedijen, ik wilde gedijen in een industrie die geweldig is! Het was een heel enge tijd en ik moest mijn angst doorstaan ​​en een enorme sprong van vertrouwen en financieel risico nemen om het initiatief te starten.

Toen ik in 2015 begon met het maken van de organisatie, had ik geen idee of iemand in de branche de beweging zou steunen of niet. Ik weet niet of ik had kunnen doorzetten als het niet voor alle ongelooflijke vrouwen en mannen was die ik op dat moment ontmoette. Hun enthousiasme, aanmoediging en vrijgevigheid om hun expertise aan te bieden en me te helpen verbindingen te leggen, voedden mijn energie om door te gaan. Ik heb zoveel gelijkgestemde mensen ontmoet en er was geen gebrek aan passie.

De creatie van Women of the Vine & Spirits gaf ons nu allemaal een wereldwijd platform om onze collectieve passie te nemen en te combineren met ons doel.

WSET heeft een strategische alliantie met Women of the Vine & Spirits de zichtbaarheid van de voortgangspaden en kansen voor vrouwen in de wijn- en sterke drankindustrie te verbeteren. Bezoek hun website hier.

[ad_2]

Source link