The Blaggers Guide to the Internet – Brewriana

[ad_1]

Booze en Pub gerelateerde dingen waar niemand je tot nu toe over vertelt!

Jarenlang hadden ik en de vrouw ervan gedroomd om een ​​bar in ons huis op te zetten, duidelijk geen echte bar, maar een die we konden ondersteunen en onze gasten konden entertainen tijdens een feest of feest. De eerste pogingen waren sombere mislukkingen. We hadden het bijna opgegeven, toen we op een dag een Ebbe-bar van teak voor £ 50 kregen. Ten slotte lachten de biergoden ons misschien toe. Toen we het in onze voorkamer legden, ontdekten we dat we toch deze leuk uitziende teakhouten thuisbar hadden, het leek een beetje op een toonbank, niet op de dronken bar die we altijd hadden gewenst. Hoe kunnen we de hoek van onze kamer er zo uit laten zien? Zou dit ons een arm en een been kosten? Uit sommige zoekopdrachten op internet bleek dat een deel van de broodnodige dressing behoorlijk duur was. Was er een andere manier?

Natuurlijk was er, en zoals het gezegde luidt, waar een wil is, is er een weg! Ik vroeg naar alles en iedereen, wisten ze waar ik de spullen kon krijgen die ik zocht? Het enige dat iemand ooit heeft gezegd, is in uw plaatselijke pubs vragen om te zien of er overtollig of oud spul gaat smeken dat ze niet langer nodig hebben, of items ‘lenen’, zoals pubasbakken, glazen, bierviltjes enzovoort (we kunnen niet stelen alles van een publiek huis, deze methode is geen gratis dingen aan het verwerven, het is diefstal, eenvoudig en simpel) Hoewel deze methoden je een paar items kunnen opleveren, zou het je in korte tijd geen geweldige dingen opleveren.

Ik moest mijn bar zo snel mogelijk vullen met Brewriana omdat Kerstmis snel naderde, dus ik kwam met deze beproefde manier van mijn nieuwe hobby om een ​​Brewriana-verzamelaar te zijn. (Zoals u waarschijnlijk weet, zijn alle dingen die met bier, drank, café en bar te maken hebben, bekend als Brewriana)

DE BLAG

Het was simpel, ik zou beleefd zoveel drankproducenten, brouwerijen en publeveranciers vragen om alles wat ze hebben dat ze me konden sturen! Ja, je leest het, zou ik je vriendelijk vragen. Hoe eenvoudig het ook was, ik keek toen naar het net voor de details van zoveel als ik kon. Er waren er honderden!

Als ik brieven had moeten sturen om te vragen, zou alleen de portokosten mij gemakkelijk meer dan £ 100 hebben gekost, dus koos ik voor de goedkopere en gemakkelijkere manier. E-mail. Dus ik dacht, het zou geen cent kosten om ze te e-mailen in tegenstelling tot het verzenden van heel veel brieven via de koninklijke post, maar ik besefte toen dat ik in plaats daarvan honderden e-mails zou moeten schrijven! Tijdrovend of wat?

Nee, helemaal niet, zo heb ik het gedaan.

Ik schreef een catch all-bericht op Kladblok en zei eigenlijk dat ik een nieuwe thuisbar had en dat ik zou willen vragen of ze me iets konden sturen dat het pubachtiger zou maken. Ik heb het bericht nooit gepersonaliseerd om zich op een bepaald type fabrikant of bedrijf te richten, ik heb het gewoon leuk en generiek gehouden. Hoe dan ook, hier is mijn oorspronkelijke bericht, hoewel je dezelfde kunt gebruiken die ik deed, probeer een beetje origineel te zijn en je eigen te maken, je weet niet hoeveel anderen voordat je de mijne hebt gebruikt (om nog maar te zwijgen, ik!) dus maak je eigen alsof het veel gebruikt is, het zal zeker je kansen verpesten om iets te krijgen.

Hallo daar, ik wil gewoon een onderzoek doen, ik ben momenteel een thuisbar aan het maken in mijn huis en probeer wat drankjes te vinden met reclameposters / biermatten / advertenties om eraan toe te voegen gewoon om het een echte pub te laten voelen (Het is echter maar een klein beetje!) Ik vroeg me af of ik je om dergelijke advertenties over je producten kon vragen, of iets anders dat je kon missen om me te helpen mijn thuiscafé-droom waar te maken! Ik weet dat het een beetje brutaal is, maar hopelijk kun je me helpen mijn droom te vervullen! Als het mogelijk is, zijn mijn gegevens: (Uw gegevens gaan hier) Bedankt, het beste, (Uw naam hier)

Dit is wat ik gebruikte voor 95% van alle e-mailvragen die ik heb gedaan naar de 300+ plaatsen waar ik naar vroeg, soms veranderde de tekst enigszins om het aan de specifieke plaats te personaliseren. Ik raad je aan om, als je deze methode gaat gebruiken om te bloggen, ervoor te zorgen dat je de originele tekst opslaat in een eenvoudig programma van het type Kladblok op een plek waar je het kunt vinden, zodat je de tekst in de hoofdtekst kunt kopiëren en plakken e-mail. Natuurlijk moet je de onderwerpregel typen telkens wanneer je er een verzendt, de mijne zei meestal “Een aanvraag?” (Hoe vraag je nog meer zonder onbezonnen en onwaardig te klinken?)

VIND UW DOELEN!

Vervolgens, om de mogelijke doelen voor canvas voor uw blogcampagne te vinden. Als u naar alle brouwerijen en drankenbedrijven in uw geografische regio zou zoeken, zou u er maanden over doen. Dus zoek naar sites die zoveel mogelijk sites vermelden die je nodig hebt, sla de sites op in je favorieten zodat je er regelmatig naar terug kunt gaan. Ik ben in het VK, dus ging ik voornamelijk naar Britse bedrijven, maar deze blogmethode werkt waar je ook bent, gebruik gewoon doelbedrijven in je land of in de buurt van ongeveer, alsof je contact opneemt met andere in verschillende landen, waarschijnlijk heb weinig of geen geluk (geloof me, ik heb nogal wat Europese geprobeerd en had nauwelijks een reactie) Zorg ervoor dat degenen met wie u contact opneemt een kantoor of contactadres in uw eigen land hebben, omdat ze eerder zullen reageren met wat u zijn na. Enkele van de sites die ik heb gebruikt zijn: http://beerme.com, die geweldige wereldwijde brouwerijlinks heeft, http://www.thepublican.com, een geweldige Britse, voor mensen in de handel, buiten het VK wel , het kan beperkt zijn in gebruik, en deze geweldige voor echte ale & micro brouwerijen, http://www.quaffale.org.uk/php/brewery_links.php nogmaals, meer voor het VK, maar met een beetje zoeken rond voor vergelijkbare sites in uw eigen land, ik weet zeker dat u veel vergelijkbare sites zult vinden die geschikt zijn voor uw doel. Zoek ook de drukkerijen die de barrunners en druppelmatten voor de bedrijven afdrukken, vaker dan vaak sturen ze je een hoop willekeurige monsters als je het leuk vraagt!

RESULTAAT

Binnen een paar dagen nadat ik contact had opgenomen met de eerste paar, was ik verrast door de reactie, er kwamen snel genoeg sets pintglazen aan, tonnen biermatten, barrunners, posters, flyers, reclamespots op het verkooppunt en nog veel meer begon te overstromen elke dag door mijn deur. Ik kan zeggen dat het de post bezig hield! Ik had er maar een paar die me afkeurden, en degenen die wel de grotere bedrijven waren waarvan je zou denken dat ze een beetje reclame-onzin zouden kunnen missen waarmee ze hun producten verkopen (niet om namen te noemen, Coca-cola, Pepsi, Coors, Fosters en enkele andere grote bedrijven vertelden me dat als ik dingen wilde, hun online winkel zou bezoeken. Skinflints!) Het zou belachelijk zijn om aan te nemen dat iedereen zou verplichten, maar ik schat ten minste 65-75% van alles waar ik contact mee heb gehad, me iets heb gestuurd of aangeboden als ik een SAE stuurde. Dat is de reden waarom het aantal plaatsen waar u contact op moet nemen zoveel is als u kunt vinden. Het kan een paar dagen duren om contact op te nemen met de meeste bedrijven (het kostte me 3-4 dagen om canvas 300+ te canvasen) maar op deze manier zal je ervoor zorgen dat je veel spullen ontvangt. Ik kan je verzekeren, dit werkt 100%, volg mijn methode en je zult niet falen.

DINGEN DIE IN GEEST MOETEN WORDEN GEHOUDEN

Veel brouwerijen en bedrijven zullen nu sommige items niet weggeven (zoals pompclips), dit komt door hebzuchtige verzamelaars in het verleden, die profiteren van blogs zoals de mijne, maar in plaats van het spul te houden, verkochten ze de dingen die ze kregen voor opgeblazen prijzen voor andere verzamelaars. Nadat ze dit hadden ingezien, stopten de bedrijven met het weggeven van dat soort dingen en velen verkopen nu pompklemmen. Als je deze blog probeert, zorg er dan voor dat je niet hebzuchtig wordt en probeer meer te krijgen dan je echt nodig hebt, als teveel mensen hebzuchtig worden, zullen ze waarschijnlijk geen dingen meer uitgeven, en dat willen we niet. Zorg er ook voor dat u in uw e-mails niet klinkt als een professionele verzamelaar, of erger nog, een particuliere dealer. Als ze dit vermoeden, wordt u geweigerd. Onthoud ook altijd dat manieren niets kosten. Wees altijd beleefd in uw omgang, omdat veel van uw bedrijven uw gegevens op hun mailinglijsten bewaren en soms pakketten met nieuwe promotieartikelen verzenden wanneer een nieuwe wordt vrijgegeven of een nieuw drankje wordt gelanceerd. Houd er rekening mee dat geduld een deugd is en dat het lang kan duren voordat sommigen contact met u opnemen, sommigen denken dat u uw bericht hebt genegeerd en niets verzendt, maar om twee maanden later een pakket te ontdekken op uw deur van genoemd bedrijf. Voel niet de behoefte om herhaalde mailings te verzenden om verder te blazen. Eens is genoeg, als ze nee zeggen, ga naar de volgende. Dus daar ga je, een volledig beproefde methode om gratis Brewriana-goodies te krijgen, probeer het zelf en zie voor jezelf, en onthoud, mijnen een pint!

[ad_2]

Source by Will Grundy