Q&A met Jennifer Simonetti-Bryan MW

[ad_1]

Jennifer Simonetti-Bryan MW, een meester in wijn met evenveel expertise in gedistilleerde dranken, heeft duizenden professionals uit de industrie opgeleid en moedigt nu onderwijs aan onder enthousiastelingen door middel van haar boeken en cursussen. Ze vertelt hoe formele kwalificaties haar van totale beginner naar een ‘go to’ media-expert en internationale wijn- en sterke drankrechter brachten.

Waarom heb je de sprong in de wereld van wijn gemaakt, vanuit een carrière in corporate banking?

Ik ben niet opgegroeid met wijn aan tafel, alleen bij speciale gelegenheden, en wist er helemaal niets van. Als mijn familie ooit meer dan $ 8 heeft uitgegeven voor een fles wijn tijdens de vakantie, was het veel te speciaal om zelfs maar te openen!

De verandering kwam toen ik 26 was, woonachtig in Londen terwijl ik voor Citigroup werkte als auto-analist. Het was een zakenlunch die mijn leven voor altijd veranderde. Tijdens deze zakenlunch zorgden ze voor een zalm met kruidenkorst en een Sancerre. De koppeling blies me weg en ik realiseerde me voor het eerst dat ik meer moest weten.

Door opleiding en betrokkenheid op beide gebieden heb ik ook nieuwe zakelijke kennissen, nieuwe studiepartners, nieuwe vacatures en nieuwe levenslange vriendschappen gemaakt.

Wat bracht u ertoe om, nadat u een Master of Wine bent geworden, uw expertise uit te breiden naar sterke drank en cocktails en de WSET Level 2 Award in Spirits te behalen?

Destijds werkte ik voor Remy Cointreau USA en ik hadden behoefte aan een meer solide basis in sterke drank, die de WSET Level 2 Award in Spirits gaf me zeker. Het is een fantastische cursus. Ik werd de National Director of Wine and Spirits Education en heb duizenden professionals uit de industrie in 22 staten opgeleid. Het bedrijf was in 2007 de belangrijkste erkende nationale importeur in de Verenigde Staten.

Vindt u dat een goed begrip van de categorieën wijn en sterke drank een voordeel is, zowel professioneel als persoonlijk?

Absoluut. Het begrijpen van beide categorieën gaf me een stevige kennisbasis om mijn reis voor de Meester van de wijn titel. De cursussen spirits gaven me ook de kennis en ervaring om een ​​internationale geestenrechter te worden voor Paul Pacult aan de Ultimate Spirits Challenge.

Door opleiding en betrokkenheid op beide gebieden heb ik ook nieuwe zakelijke kennissen, nieuwe studiepartners, nieuwe vacatures en nieuwe levenslange vriendschappen gemaakt.

Jennifer Simonetti-Bryan MW (rechts) met Mary Gorman-McAdams MW en Jean K. Reilly MW

Hoe ondersteunt uw serie met The Great Courses mensen die hun kennis van wijn en sterke drank willen ontwikkelen?

In 2018 zal ik een aantal nieuwe cursussen aanbieden die speciaal zijn ontworpen om wijnstudenten te helpen tijdens hun reis als aanvulling op hun WSET-, MS- en MW-studies. Ik heb bijvoorbeeld een cursus over slimmer studeren en niet harder. Deze lessen zijn essentieel! We maken het studeren soms moeilijker dan nodig is en het bestuderen van wijn (en sterke drank) moet leuk en een plezier zijn, niet als een karwei of een verveling. Ik wil mensen helpen het meeste uit hun opleiding te halen.

Welk advies zou je geven aan iemand die zijn opleiding op het gebied van wijn en sterke drank wil ontwikkelen?

Ik raad aan om inloggegevens te krijgen van de WSET (over SWE of andere individuele landen- of regio-programma’s) gezien de strengheid, breedte en diepte van de studentenorganisatie (en instructeurs) en uiterst nuttig studiemateriaal. Ten tweede raad ik aan om het momentum te gebruiken na het voltooien van een niveau en direct naar het volgende niveau te springen. Bovendien zijn proefgroepen en studiegroepen vaak de sleutel tot het verspreiden van kosten en het leren van anderen, vooral in deze tijd waarin bestanden duizenden kilometers van elkaar verwijderd worden. Ten slotte raad ik aan om aantekeningen en studiehulpmiddelen te maken op een manier of met een methode die gemakkelijk toegankelijk en draagbaar zijn voor eenvoudige studie, terwijl je er rekening mee houdt dat ze een startpunt kunnen zijn voor het volgende niveau daarboven.

Volg haar op Twitter voor meer informatie over de nieuwe cursussen van Jennifer @JediWineMaster | Facebook / OneMinuteWineMaster | jennifersimonetti.com[ad_2]

Source link