Mijn penseel met COVID-19

[ad_1]

Dus ik heb COVID-19 gehad, lijkt het. Het begon zaterdagochtend
voor het laatst toen ik wakker werd met een slecht gevoel. Ik had me vrijdag niet 100% gevoeld, maar gezegd
het komt neer op een grote sociale week waar ik elke avond uit was geweest. [What a long time
ago that seems now.]

Hoe weet ik dat het COVID-19 is? Op vrijdagavond ging ik uit
met een vriend. We deden de Warhol-tentoonstelling in Tate Modern en liepen toen naar een
pub in Borough Market en at vervolgens in Brindisi. Nadat ik ziek was, heb ik gecontroleerd hoe
ze deed het, en toen ze een paar dagen geleden ziek werd, werd ze getest (ze is een ziekenhuis
arts) en het kwam positief terug.

Dus nu ben ik 12 dagen ziek, hoewel ik me bijna weer goed voel. Het was niet verschrikkelijk, maar niet leuk. Ik voelde me erg zwak en heb veel tijd in bed doorgebracht, en mijn temperatuurregeling was overal. Ik heb een lichte hoest gehad en het ergste van al mijn reukvermogen is aangetast. Ik ruik het nog steeds, maar het is alsof alles gemaskeerd is, dus alle wijnen smaken een beetje hetzelfde en best slecht. Ik heb niet veel energie gehad om te werken.

Ik ben serieus bezig geweest met zelfisoleren en ik zal hiermee doorgaan. Ik heb geen idee waar ik het vandaan heb gehaald. Op één niveau is het goed om het nu af te ronden. Ik kijk er echt naar uit om me weer 100% te voelen en ik hoop dat mijn reukvermogen weer normaal wordt. Als wijnprofessional is het feit dat alle wijnen raar smaken het meest verontrustende.

Het beeld op langere termijn is op dit moment allesbehalve duidelijk. In zo’n tijd is het moeilijk om perspectief te krijgen. Leven en dood overtreffen andere dingen. We zullen ons allemaal moeten aanpassen aan de nieuwe toekomst. We voelen een gevoel van verlies voor een leven dat we genoten, dat plotseling voor altijd is verdwenen. Dit kost allemaal veel verwerking.

[ad_2]

Source link