Hoe beïnvloeden de Coronavirus wijnmakerijen, restaurants en wijndrinkers? (Video)

[ad_1]

Nadat je op de pijl hierboven hebt geklikt om de video af te spelen, verplaats je de spelerbesturing langs de onderkant naar de markering van 1 minuut en 30 seconden terwijl het eerste deel controleert of de technische goden leuk spelen en de video werkt;)

Hoe beïnvloedt het Coronavirus de wijn- en restaurantindustrie?

Ik wil weten of u uw gewoonten voor wijn kopen of uit eten gaan veranderen?

Reist u nog steeds naar wijnregio’s of bezoekt u wijnevenementen?

Laten we praten.

Schenk jezelf een glas wijn in, ontspan en praat met me.

Bovenste ventilator
Lori Sweet10:32 Reis naar Californische wijnmakerijen begin april in de maak. Reis naar Parijs, Londen en Amsterdam 30 april – 12 mei nog steeds op dit punt.
Tom Noland25:25 Ik heb een aantal van mijn vrijwilligersevenementen geannuleerd voor de maand maart. Ik bezoek een verpleeghuis met mijn gecertificeerde therapiehond.
Murray MacDonald20:59 We brengen geen wijzigingen aan voor Covid 19, maar zien veel impact op conferenties en reizen. We besteden meer aandacht aan het wassen van handen en zijn voorzichtig met het aanraken van “gewone oppervlakken”. Ik hou van de “Wuhan-kick” of de elleboogaanraking als begroeting. We zullen waarschijnlijk voorlopig de Franse kaak met twee wangen laten vallen. We plannen nog steeds Schotland (alleen distilleerderijen) en Zuid-Frankrijk in juli (met optimisme).
Rick Dalderis10:36 Hallo uit Los Gatos, CA. Genieten van een Testarosa Pinot Noir Santa Lucia Highlands Doctor’s Vineyard uit 2015. Geen evenementen meer dan 250 mensen in de San Francisco Bay Area.
Janet Patterson25:43 De Yukon in Noord-Canada zou deze maand een groot circumpolair sport- en kunstevenement organiseren. Het zou duizenden jonge atleten uit de hele noordelijke wereld aantrekken. Het is geannuleerd vanwege het virus, met grote gevolgen voor restaurants, hotels, enz. Zo triest.
Elaine B Peters11:12 Ik ben lid van de Ontario Wine Society en het Niagara Chapter van de International Wine and Food Society en tot nu toe gaan onze geplande evenementen door
Janet Patterson16:29 Ik vloog gisteravond naar San Francisco in een vrij leeg vliegtuig. Vanmorgen waren het nabijgelegen winkelcentrum en het openbaar vervoer ook voor veel mensen ongeldig. Ik hoop nog steeds naar enkele wijnmakerijen te gaan terwijl we hier zijn.
Guyanne Desforges12:34 Ik vraag me af en maak me zorgen over het transport / de distributie van wijnen per vliegtuig…. zoveel vluchten worden nu geannuleerd met Italië, wat nu?
Greg Corra35:02 Velen zijn zich misschien niet bewust van het annuleringsniveau van wijnevenementen in de wereld in de afgelopen paar maanden. De lijst is uitgebreid en groeit elke dag.
Jane Staples14:10 Hallo Natalie – blij dat ik vorig jaar zoveel heb gereisd. Reizen voorlopig even uitstellen. Er is altijd het huisje!😀
Elaine Bruce16:41 Hallo allemaal. Geweldige instructies voor het afwassen. Ik maak me zorgen omdat ik in juni weer op reis ben. Afwachten en hopen op het beste voor iedereen.
Dianne Sheridan4:35 Ik heb Merlot al een tijdje niet gehad. Dus kocht ik vandaag Ironstone Merlot uit Californië. Corona Virus, gewoon bewuster, wast de handen meer dan normaal en blijft weg van grote groepen mensen. Geen handen schudden.
David Smith17:52 Volgende week naar Puerto Vallarta. Ik hoop dat we terug kunnen naar Canada.

Guyanne Desforges8:19 tot dusver geen veranderingen behalve meer thuis eten en naar mensen knikken in plaats van handen te schudden … Ik hou van de voet die ‘golf’ aanraakt
Jim Koteles9:45 Ging naar Leafs-spel met 20000 anderen. Geen probleem. Was je handen was de sleutel.
Francois Henrie5:25 Ottawa, Canada. Eerste geval in Ottawa. Dit is een ernstig probleem. Ik ga wijn opdrijven.
Tony Schaffer14:27 Net terug van Napa Vintner Wine Tour in Los Angeles. Goed bezocht.
Elaine B Peters9:32 We zijn een merkbare daling van ons aantal op onze wijnmakerij
Elaine B Peters13:11 Tussen de lijnen
Piotr Panek12:03 Welkom in Polen, Spirytus doodt Virus 🦠

Opmerkingen

opmerkingen[ad_2]

Source link